Diverse

Tocmai ce a fost publicat review-ul lui Allview A4All. Găsiți acolo mai toate informațiile vis-a-vis de smartphone-ul cu Android din oferta Visual Fan.

Vestea bună este că-l punem la concurs.

Cum poți câștiga Allview A4All?

Cu un comentariu de pe o adresă de mail validă cu specificațiile pe care le considerați decente la nivelul lui 2013 pentru un smartphone entry-level: display, procesor, memorie, versiune Android, senzor foto, baterie, preț etc. 

Comentariile trebuiesc postate la acest articol.

Câștigătorul va fi anunțat pe 24 mai. Tragerea la sorți se va face cu Random.org dintre comentariile ce s-au dovedit a fi valide.

Vă așteptăm să ne urmărți și pe pagina noastră de Facebook

Mult succes.

Allview A4All poate fi găsit și în oferta eMAG la 329 lei. 

UPDATE: Am făcut tragerea la sorți și telefonul a fost câștigat de către Gheorghe Roxana Claudia. Va fi contactată pe mail spre a-i trimite smartphone-ul dual-sim cu Android. Vă mulțumim pentru participare. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.