Software

Facebook Home a avut lansarea oficială la începutul lui aprilie împreună cu smartphone-ul HTC First. Vorbim de o aplicație de tip launcher care dorește a oferi o experiență intruzivă în ce privește cea mai cunoscută rețea socială world wide.

A fost atins pragul a 1 milion de downloads. Facebook Home vine preinstalat pe HTC First și poate fi instalat pe următoarele telefoane: HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy S4.

Sunt peste 1 miliard de utilizatori ai Facebook, iar Facebook Home a ajuns la un număr foarte restrâns. Presupun că vor mai umbla prin aplicație. Va fi mai rafinată și se va deschide și către alte telefoane și tablete cu Android.

Sursa: Intomobile.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.