Arhiva

În ultima vreme, odată cu apariția ultimelor modele de smartphone-uri, care de care mai performante, am început să vedem pe Facebook o mulțime de postări de genul „Câștigă un Galaxy SIII”. Nu știm dacă a câștigat cineva, ceva, la astfel de concursuri, sau dacă este doar reclamă pe gratis. Se pare însă că se țin și concursuri serioase pe Facebook, de exemplu cel ținut de Gold Peak Tea.

Gold Peak Tea este o băutură răcoritoare, un fel de ice-tea ce aparține companiei Coca-Cola. Cei de la Gold Peak Tea au dezvoltat un program prin care o persoană, rezidentă în Statele Unite ale Americii, poate câștiga $100.000 și o pauză de un an de la locul de muncă.

Theodore Scott, un avocat de 60 de ani din Georgia a scris un eseu și a filmat un clip explicând motivele pentru care ar trebui el să câștige concursul, și ce ar face cu acești bani și cu pauza de un an de la servici. Deși a câștigat concursul, acesta a fost descalificat datorită faptului că a postat pe About.com mesaje prin care cerea persoanelor să îl voteze. Acest lucru era împotriva regulilor, prin urmare, noul câștigător al concursului este Michael Simpson.

Michael Simpson este un actor care a adoptat împreună cu soția sa trei copii cu nevoi speciale, iar banii oferiți prin intermediul acestui concurs dorește să îi investească pentru a oferi un viitor mai bun acestor copii.

Puteți să vedeți clip-ul și să citiți eseul cu care a câștigat Michael Simpson concursul, aici.

Sursă: Gold Peak Tea (Facebook)

Categorii: arhivafacebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.