Accesorii inteligente

Eşti român şi eşti bogat ? Acum ai un nou produs pe piaţă pentru a rămâne unic în felul tău – Huawei Watch Ultimate Design.

Echipa de PR a companiei chineze ne-a anunţat că Huawei Watch Ultimate Design este disponibil şi în ţara noastră, iar preţul este unul pe măsură. Dar până la el, haideţi să vedem ce ştie acest device.

Realizat cu o atenție deosebită la detalii, Huawei Watch Ultimate Design introduce un nou etalon de top pentru gadgeturile inteligente, oferind o experiență de neegalat, care rafinează stilul și încurajează spiritul explorator al celui care îl poartă.

Ultra-flagship-ul Huawei Watch Ultimate Design, lansat la începutul acestui an, a primit multe evaluări superioare, fiind apreciat pentru capabilitățile profesionale dovedide la scufundare, un exemplu fiind rezistența la 10 atm. De asemenea, Huawei Watch Ultimate Design a primit premiul EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch acordat de către Expert Imaging and Sound Association (EISA). Odată cu ediția originală, care a pregătit scena pentru tehnologia de ultimă oră, Huawei a decis să treacă la un nou nivel și să lanseze primul său smartwatch în ediție de aur.

Huawei Watch Ultimate Design este realizat din aliaj de aur de 18K, cu un conținut de aur de 75%. Bezelul este alcătuit din șase secțiuni speciale din aur turnat, executate cu măiestrie într-o matriță ceramică încălzită la temperatură înaltă. Coronița și butoanele de pe corpul ceasului sunt de asemenea realizate din aliaj de aur de 18K.

Indecșii de pe bezel sunt placați cu aur, folosind tehnologia de placare PVD (Physical Vapor Deposition). După aceasta, se aplică un proces de gravare cu laser, în care caracterele ornate sunt gravate pe exteriorul smartwatch-ului printr-un proces laser în trei runde, la nivel de 5 microni, pentru a produce o textură mată fără cusur. După ce se adaugă aurul printr-o tehnologie de placare cu ioni în vid, se aplică un model de imprimare intaglio pentru a crea un efect de pudră aurie. Elementele aurii ale curelei sunt, și ele, placate cu aur.

Huawei Watch Ultimate Design are o curea reglabilă și ușoară, cu mecanism de închidere tip fluture, care poate fi ajustată cu ușurință în funcție de dimensiunea încheieturii utilizatorului.

Smartwatch-ul este dotat cu un cadran exclusiv. Acesta este ornat cu o hartă a lumii aurie și include un modul care afișează ritmul cardiac în timp real, oferind utilizatorilor o experiență personalizată superioară. În plus, utilizatorii pot alege din cele peste 25.000 de watch face-uri disponibile în magazinul oficial Huawei.

Huawei Watch Ultimate Design vine cu o suită de funcții de sănătate și fitness pentru a veni în întâmpinarea unei diversități de plăceri și pasiuni. Cu ajutorul TruSeenTM 5.0+, ceasul permite utilizatorilor să monitorizeze diferite aspecte ale sănătății, de la sănătatea cardiovasculară la nivelurile SpO2.

Utilizatorii cu un stil de viață activ pot accesa 24 de activități pentru modul Sport profesional sau se pot bucura de modul Expediție atunci când simt nevoia de aventură. Alimentat de Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, ceasul vine cu o precizie de poziționare L5 și este, de asemenea, potrivit pentru călătorii pe uscat sau pe mare. Ceasul beneficiază de standardul de rezistență la apă ISO 22810 precum și de standardul EN13319, aplicat echipamentelor de scufundări, suportând scufundări la 100 de metri adâncime, în 4 moduri diferite, fiind incluse aici scufundări tehnice și profesionale.

Huawei Watch Ultimate Design asigură, de asemenea, până la 2 săptămâni de viață a bateriei și vine cu o încărcare până la 25% din capacitatea bateriei în doar 10 minute. În plus, ceasul are un design modern, de ultimă generație, potrivit pentru ocazii formale precum întâlniri de afaceri și evenimente de top, oferind scenarii de utilizare mult mai diverse.

Pentru a menține Huawei Watch Ultimate Design în stare impecabilă, clienții beneficiază de servicii de întreținere și garanție internațională 2 ani, garanție de înaltă calitate timp de un an în țările în care produsul este disponibil, precum și de transport gratuit în cazul reparațiilor, alături de multiple beneficii VIP. Toate acestea asigură rezisteța ceasului în timp.

Huawei Watch Ultimate Design este disponibil în România pentru precomandă pe Huawei Store începând cu 2 octombrie 2023, la prețul de 14.999 lei.