Retelistica

Orange a lansat prima sa rețea 5G, iar trei orașe din România beneficiază de acoperire în etapa inițială – București, Cluj-Napoca și Iași.

Vitezele urcă până la 1.2 Gbps în download și pe la 600 Mbps s-ar situa valorile medii.

Oferta pe care Orange o promovează:

Orange Me Start 25 – 25 euro pe lună, internet nelimitat cu viteze 5G + Deezer Family HD Tv Go, Samsung GALAXY Watch Active 2 LTE la 14 euro pe lună și Samsung GALAXY S10 5G la 47 euro pe lună, 9.33 GB în roaming SEE, apeluri de voce și SMS-uri naționale și în roaming SEE nelimitate. În pachet este inclus și TV mobil Family HD Go.

Ceasul GALAXY Watch Active 2 LTE este compatibil cu eSIM și Number Share. Poți prelua apelurile, SMS-urile și notificările de pe smartphone direct pe ceas, fără a avea telefonul în proximitate. Number Share costă 2 euro pe lună dacă este activat cu orice abonament Orange pentru persoane fizice.

25 euro x 24 + 47 euro x 24 + 14 euro x 24 = 2064 euro pentru GALAXY S10 5G, GALAXY Watch Active 2 LTE și serviciile enunțate mai sus.

Nu am găsit specificat că s-ar oferi NELIMITAT doar în 5G. Trag concluzia că traficul este necontorizat în 3G / 4G. Dacă găsesc o altă prevedere, actualizez în articol. Nu am idee cât costă GALAXY S10 5G în piața liberă din România pentru că este adus în exclusivitate la Orange în etapa inițială.

Mai multe detalii puteți găsi pe aici.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.