Mi Smart Band 6 a ajuns pe canal oficial în țara noastră și găsiți brățara de fitness pe Mi-Home.ro.

Mi Smart Band 6 – 199 lei, 219.99 lei pe Mi-Home.ro (shop-ul oficial Xiaomi în țara noastră);

Mi Smart Band 6 – 199 lei la PC Garage;

 

 

 

Prețul recomandat din Europa este de 45 euro și observați că din start au adus o reducere de 20 lei.

Mi Smart Band 6 are un ecran AMOLED de 1.56 inch cu rezoluție 152 x 486 pixeli, 326 ppi și luminozitate de 450 nits, permite control tactil. Are și o protecție din sticlă pentru zgârieturi + tratament împotriva amprentelor. Sunt peste 60 de teme, 30 de tipuri de exerciții etc.

Măsoară ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge / SpO2, ciclurile de somn și calitatea respirației în timpul somnului. Bateria de 125 mAh aduce o autonomie de până la 14 zile, iar încărcarea pe suportul magnetic se face în aproximativ 2 ore. Bineînțeles, nu lipsește certificarea legată de contactul cu apa – 5ATM.

Pe partea de conectivitate dispune de bluetooth 5.0, senzor PPG, accelerometru pe 3 axe și giroscop.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.