Smartphone

Orange l-a adus pe Huawei Mate 10 Lite în așa-numita ofertă – Best Deal. Aici sunt promovate telefoane mobile la un preț cât mai bun, de cele mai multe ori. 

Huawei Mate 10 Lite – 45 euro cu Orange Me 25 (24.99 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE, 9 GB trafic de date național din care 7 GB pot fi consumați în roaming SEE, 600 minute internaționale).

Preț fără contract – 285 euro / aprox. 1328 lei.

După 24 luni cu abonamentul Orange Me 25 – 25 euro x 24 + 45 euro = 645 euro. Aprox. 360 euro plătiți pe beneficiile integrate în planul tarifar, 15 euro pe lună dacă facem un calcul pe repede înainte.

Toate impresiile formate de Huawei Mate 10 Lite sunt grupate în review.

Pe de altă parte, știu că sunt oferte cu adevărat atractive pentru Mate 10 Lite pe partea de prelungire de contract sau portare, este unul dintre telefoanele mid-range scoase în față de către operatorul de telecomunicații autohton.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.