Software

FAm văzut că articolul legat de Windows 10 PRO OEM cu licență la 55 lei s-a bucurat de atenția voastră și revin cu altul în care vedeta este suita Office 2016 Profesional. 

Folosesc Office 365 cu abonament lunar de 42.99 lei, abonament ce-mi permite 5 instalări pe PC sau Mac. O să trec pe oferta descrisă în articolul de față, pe cele 2 PC-uri personale.

Office2016 Profesional Plus CD Key Global – redus la 31.5 dolari cu codul Gadget de la 35 dolari, cu 10% mai puțin. Primești o cheie validă pentru 1 PC, sunt exceptate laptopurile cu MacOS;

Merg pe suita Office pentru faptul că mă lovesc de ea în mod special la serviciu. Școlile românești sunt blocate pe Office, pentru redactarea de articole mă bazez în cazul recenziilor sau a unor articole punctuale pe Google Docs (cele în care mai adaug tabele, comparații etc).

Download-ul pentru Office 2016 îl puteți începe de aici.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.