Software

M-am gândit că ar fi util să vă prezint cât de mult este schimbată interfața unui smartphone Android de o aplicație de tip launcher din Google Play. Am luat Allview P6 Quad care rulează Android 4.1.2 Jelly Bean și Berry UI și am pus Nova Launcher care aduce o parte din interfața grafică a unui Nexus.

Nova Launcher are o multitudine de opțiuni și poate fi customizat în funcție de preferințele fiecăruia dintre voi. Veți vedea că pe Allview P6 Quad aduce un plus de viteză prin meniu, iar acest plus este resimțit de multe ori și în browsing, în rularea aplicațiilor sau jocurilor. Totul prin simpla instalare a unui launcher din Google Play.

Allview-P6-Quad-Berry-UI-Nova-Launcher

Oricând puteți reveni la interfața originală. Nu este pusă în pericol garanția telefonului sau buna sa funcționare. Spun asta că am mai întâlnit tot felul de comentarii și întrebări de-a lungul timpului.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.