Retelistica

Dacă pe TV şi internet fix RCS & RDS practică preţuri comparabile cu restul pieţei (pe alocuri chiar puţin mai ridicate), în segmentul telefonie mobilă Digi Mobil rămâne în continuare cel mai ieftin din piaţă.

Majoritatea operatorilor telecom din România au în plan să scumpească abonamentele de telefonie mobilă (unii au început deja), însă nu şi Digi Mobil. Până acum nu există nicio sursă, niciun zvon, nicio mişcare în tabăra RCS & RDS cu privire la scumpirea abonamentelor Digi Mobil.

Mai mult chiar, în cazul portării, operatorul organizează permanent campanii promoţionale de reducere a preţului abonamentului cu 50% pentru o perioadă limitată de timp (4, 6, 9 sau chiar 12 luni de Black Friday).

Dar cum costurile pentru toţi ceilalţi operatori cresc, oare nu acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul Digi Mobil ? Stau şi mă gândesc, cât timp mai poate menţine RCS & RDS preţurile actuale ? Personal cred că cel târziu în prima parte a anului viitor vom avea măriri de preţ şi în cazul Digi Mobil. Nu mari, probabil 1 euro / abonament TVA inclus, însă vor exista.

Digi Mobil a rămas şi în 2022 reţeaua cu cea mai mare atracţie la portare, mai bine de 362.500 numere portându-se aici, adică undeva la 61% din totalul numerelor portate în România. Care a fost oare factorul decisiv în obţinerea acestor cifre impresionate ? Preţul, fără doar şi poate.

Categorii: digi-mobil
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.