Arhiva-iPhone

Aseară a avut loc lansarea în mod oficial a lui iPhone 4S și buzz-ul provocat de Vodafone a fost cel mai ridicat, mai ales în blogosferă. M-am mișcat puțin mai greu și am ajuns la final când nu mai erau persoane cunoscute pe acolo. Știam că evenimentul începe la 22.00, dar mă așteptam ca lansarea lui iPhone 4S ca atare să se producă ca atare la 00.00.

În fine, ideea ar fi că și la ora respectivă mai era activitate în magazinul Vodafone din Plaza România. Lângă el, era unul similar de la un concurent direct și nici măcar un singur client înăuntru. O parte din atmosfera de la miezul nopții o găsiți în fotografiile de mai jos.

Sunt curios câte unități vor vinde în prima zi. Contează foarte mult și mai ales în planurile de viitor ale Apple.

Cel puțin am văzut și eu cadrul în care a avut loc evenimentul de lansare cu Andreea Raicu, Cabral Ibacka și Robert Turcescu – primele persoanlități din showbiz-ul autohton cu iPhone 4S de la Vodafone. După două evenimente și programul de la serviciu a fost greu să mai ajung și la party-ul de la sfârșit.

Despre iPhone 4S nu mai am multe de adăugat. Poate va veni la recenzie și în redacția noastră și revin cu impresii detaliate.

Au participat peste 200 de persoane și imagini găsiți – aici.

Oferta Vodafone pentru iPhone 4S poate fi accesată și îl găsiți în magazinele lor din toată țara – aici.

Imagini de la petrecerea organizată în București – aici.

Categorii: arhiva-iphone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.