Arhiva-Resurse

Pe lângă multe alte magazine de gen și Koyos.ro pregătește reduceri consistente de Black Friday. Câteva informații de la F64.ro v-am oferit deja. F64 este un magazin nișat pe Foto și Video, Koyos.ro are un target generalist, dacă-mi permiteți exprimarea.

Ei spun că reducerile vor ajunge până la 80% din valoarea produselor.

1. Vor include în cadrul promoțiilor și electrocasnice mari + produse de baie;

2. Site-ul va fi optimizat pentru ca să facă față la numărul de vizitatori ce cu siguranță va crește exponențial.

3. Ideal ar fi să aveți un cont la Koyos.ro cu toate datele completate la zi. Astfel va trebui doar să te loghezi, rezervi produsul dorit și gata.

4. Campania Black Friday începe pe 23 noiembrie la ora 6.00.

Și o declarație oficială:

Dana Iorga, Director General KOYOS.ro: ,,Black Friday este deja o tradiție pentru KOYOS.ro. Ne pregătim intens pentru campania de anul acesta, fiind al treilea an consecutiv în care ne-am aliniat marilor retaileri internaționali pentru campania Black Friday. Pentru ediția de anul acesta, am suplimentat stocurile, am optimizat site-ul și am organizat logistic atât depozitul central (de unde se va face livrarea de produse electrocasnice mari, produse pentru băi, televizoare) cât și cele două depozite tampon din București (cel din Băneasa și cel din Știrbei Vodă). Sperăm ca anul acesta să depășim succesul de anul trecut, când valoarea comenzilor înregistrate de Black Friday a fost comparabilă cu valoarea comenzilor derulate în două săptămâni normale.

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.