Arhiva-Windows 8

Zilele trecute am primit un colet interesant de la agenția care se ocupă de contul HP. Erau 4 cd-uri originale de la Universal Music și un stick cu un comunicat de presă. Toate PC-urile HP cu Windows 8 vor beneficia de suport pentru HP Connected Music ce reprezintă colaborarea dintre HP și Universal Music Group, lider mondial pe piața muzicală.

Declarațiile oficiale:

Oamenii caută să se bucure de divertisment de calitate pe dispozitivele personale, iar HP vede PC-urile ca fiind elementul central al experienței de divertisment pentru utilizatorii de astăzi, deoarece acestea le oferă posibilitatea de a crea, utiliza și partaja conținutul pe care îl iubesc”, a declarat Eric Cador, Vicepreședinte Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. “Colaborarea cu Universal Music ne va permite să aducem împreună PC-urile de ultimă generație HP cu Windows 8 și experiențe muzicale unice, ce le vor oferi utilizatorilor noștri acces la cei mai populari artiști ai momentului.”

Acest parteneriat inovator va oferi o experiență de neegalat pentru utilizatori. Prin intermediul tehnologiei HP, suntem nerăbdători să interacționăm cu fanii muzicii din toate piețele pe care suntem prezenți, dar și din zone în care nu a existat până acum un serviciu muzical digital legal”, a adăugat Olivier Robert-Murphy, Global Head of New Business, Universal Music Group.

Detalii legate de promoție:

Streaming gratuit pentru un proaspăt posesor de HP Spectre și HP Envy cu Windows 8 pe o perioadă limitată de 90 zile, în limita a 10 melodii pe lună.

Ce oferă aplicația HP Connected Music?

streaming audio pe o perioadă determinată de timp;

– vizite VIP: oportunități VIP exclusive de a vizita artiști, având asigurate drumul și cazarea;

– evenimente private HP: acces la concerte live ale artiștilor Universal Music.

Categorii: arhiva-windows-8
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.