Diverse

Orange a trimis un comunicat de presă în care afirmă că toate abonamentele sale au trafic de date la viteze 4G. Există și o condiție peste care nu trebuie să trecem cu vederea.

Oferta cu internet la viteze 4G se adresează persoanelor fizice care încheie un nou contract sau fac prelungire de abonament, din 10 iulie. Este un 4G ușor limitat: 30 Mbps la download și 15 Mbps pentru upload și prin activarea unei opțiunii de 2 euro se ajunge ca vitezele să crească la 60 – 80 Mbps în download. Sunt viteze medii reale.

Update 1: Toate abonamentele Orange cu 4G ating viteze medii reale de până la 30 Mbps în download și 15 Mbps la upload, iar cu extraopțiunea de 2 euro se ajunge la valori de 60 – 80 Mbps / viteze medii reale. Se ajunge până la 75 Mbps în download pentru abonamentele cu 4G, iar cei care plătesc extraopțiunea de 2 euro se pot aștepta la viteze în download ce urcă și până la 150 Mbps. 

Update 2: Nokia Lumia 625 este gratuit cu abonamentul Cangur 16 prin programul Best Deal + Buy-Back / telefon 3G la schimb. 

Au fost oferite și câteva date statistice legate de penetrarea smartphone-urilor cu 4G:

290.000 de telefoane 4G active în rețeaua Orange, 31 de telefoane cu 4G în portofoliul operatorului telecom, 33% din smartphone-urile vândute în iunie 2014 dispune de conectivitate la viteze ridicate.

Alte detalii legate de tehnologia 4G și Orange:

1. Nokia Lumia 625 urmează a intra în programul Best Deal (0 euro 39 euro cu Cangur 16 / abonament cu 1 GB trafic de date la viteze 4G sau 0 euro cu Cangur 16 + programul de Buy-back);

2. 30 euro reducere pentru cei care au un telefon 3G și doresc să-l schimbe cu un smartphone 4G;

3. Punctele acordate în programul de fidelitate Orange Thank You valorează dublu până pe 16 septembrie pentru cei care optează pentru un telefon 4G.

Declarație oficială:

În condiţiile în care tot mai mulţi clienţi aleg telefoane de ultimă generaţie, este firesc să-şi dorească să le folosească la capacitate maximă. În acest sens, reţeaua Orange pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai extinsă acoperire 4G din România şi cele mai mari viteze pe care această tehnologie le permite. Prin includerea internetului 4G în toate abonamentele şi prin oferta de telefoane la preţuri speciale, clienţii Orange au acces mai uşor ca oricând la avantajele aduse de revoluţia digitală 4G.” a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Toate abonamentele de voce ale Orange le găsiți aici. Mai multe detalii într-un articol dedicat.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.