Diverse

Am ales să poziționez abonamentele Orange și ca timp, vara lui 2014 și asta pentru că vor sosi noi oferte și prin toamnă, iarnă. Oferta unui operator telecom se actualizează la câteva luni, iar în perioada următoare va fi agitație pentru că Digi Mobil a coborât standardele, mă refer la costurile lunare + beneficii, iar multe persoane migrează dintre Orange, Vodafone sau Cosmote către mai noul operator telecom. Această hemoragie trebuie să stopeze, iar Orange a scos în față noi abonamente.

Toate abonamentele utilizează rețeaua 4G (până la 30 Mbps 75 Mbps în download). Există posibilitatea de a activa o opțiune de 2 euro care crește vitezele la download până la 60 – 80 Mbps 150 Mbps.

Update: Toate abonamentele Orange cu 4G ating viteze medii reale de până la 30 Mbps în download și 15 Mbps la upload, iar cu extraopțiunea de 2 euro se ajunge la valori de 60 – 80 Mbps / viteze medii reale. Am punctat mai sus care sunt valorile maxime. 

Și abonamentele Orange cu beneficii și costurile lunare:

1. Cangur (internet la viteze 4G + minute naționale și internaționale către fix și mobil);

Noile-abonamente-Cangur-Orange
2. Panteră (internet la viteze 4G + NELIMITAT la minutele și mesajele naționale);
Cel mai interesant abonament mi se pare Cangur 16, mai ales dacă cumperi și un smartphone la pachet cu semnarea sau reînnoirea contractului. Nu-i lipsesc decât minute naționale nelimitate și poate mai mult trafic de date.

noile-abonamente-Pantera-Orange
Minute și mesajele internaționale sunt valabile în Uniunea Europeană, SUA și Canada și cu excepția Estoniei, Letoniei și Lituaniei.Traficul de date la abonamentele Panteră permit share-ul către un SIM suplimentar asociat. Este suficient un abonament cu 2 – 3 GB internet via 4G și poți da acces și către un alt membru al familiei.

3. Tigru (minute în rețele naționale, trafic de date neglijabil);

Se adresează celor care vor doar minute și SMS-uri naționale. În locul lui Tigru 16 mai degrabă aș recomanda Pantera 20, mai multe beneficii cu doar 4 euro în plus.

noile-abonamente-Tigru-Orange
Mai multe detalii pe Orange.ro. Ideea este că aici ai un set de beneficii incluse în abonament și alt set de extraopțiuni pe care le poți folosi lunar, schimba etc.4. Fluture (costuri mai mici, abonament personalizabil în funcție de obiceiurile de consum).

Cu această ofertă dorește Orange să iasă în față din această vară. Sunt curios să aflu de la voi care sunt datele problemei când se negociază o prelungire de contract. Aveți liber în secțiunea de comentarii.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.