Tablete

Visual Fan ne pregătește o supriză pe piața tabletelor. Se va numi Allview AllDro 3 Speed Quad și câteva detalii au ieșit la iveală în cadrul MWC 2013 când firma brașoveană a prezentat primul smartphone quad-core și dual-sim din portofoliu.

Allview AllDro Speed 3 Speed Quad ar integra un display de 9.7 inch cu rezoluție 2048×1536 pixeli, procesor Mediatek quad-core la 1.2 GHz sau AllWinner A31 quad-core, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, HDMI, 3G+. Vă dați seama că va rula Android și cel mai probabil va merge direct pe Android 4.1 Jelly Bean.

Așteptați-vă ca debutul său oficial să fie realizat în săptămânile următoare. S-ar putea să apară în stocurile magazinelor până la sfârșitul lui martie. Aceasta este o previziune personală.

Vă dați seama cât de repede a crescut și Allview de la tabletele single core cu display de 7 inch și rezoluție 480×800 pixeli în doar 1 / 2 ani de zile au ridicat ștacheta până la un display luat ca referință după ce a debutat pe iPad 3 & iPad 4.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.