Diverse

Xiaomi este unul dintre cele mai puternice branduri chinezeşti actuale, creşterea din ultimii ani fiind cu adevărat impresionantă.

Deşi principala categorie din portofoliu este cea a telefoanelor inteligente, Xiaomi în colaborare cu alţi producători îşi pune brandul pe numeroase alte device-uri. Producătorul chinez are o strategie simplă: raport calitate-preţ imbatabil. Cu câteva luni în urmă un oficial afirma că Xiaomi merge cu un profit minim în zona hardware, limita maximă acceptată de conducerea companiei fiind de 5%.

De obicei produsele Xiaomi sunt de bună calitate, iar performanţa oferită rivalizează cu cea a altor device-uri mai scumpe de la producători consacraţi. Pe gearbest.com găsiţi numeroase produse Xiaomi, din categorii la care probabil nici nu v-aţi gândit până acum.

Am selectat pentru voi câteva din cele mai interesante. Sper să vă fie cu folos:

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.