Diverse

eMAG rulează promoțiile lunare pe nișa produselor resigilitate – 23 – 25 iulie și am găsit câteva oferte interesante. Le găsiți listate după discount – aici

  1. Scaun de birou Kring WiFi cu suport lombar și tetieră – 129 lei de la 389 lei (interesant cum s-au gândit să-i aducă particula WiFi în denumire, deși nu are nicio treabă cu această funcție);
  2. Căști audio in-ear Philips O Neill – 61 lei de la 184 lei;
  3. Sistem de andocare Philips pentru iPhone-urile și iPod-urile cu conector pe 30 pini – 149 lei de la 409 lei;
  4. Boxă portabilă Logitech X100 – 79 lei de la 189 lei;
  5. Smartwatch Pebble – 369 lei de la 870 lei.

Achiziția unui produs resigiliat trebuie făcută cu atenție, citiți informațiile pe care eMAG le aduce în dreptul respectivului dispozitiv și decideți dacă merită sau nu a fi luat în calcul.

De multe ori, poți face o alegere inspirată, mai ales dacă se specifică că respectivul gadget sosește ca nou, fără cutie etc. Dacă descoperiție oferte și mai atractive, vă aștept cu ponturi în rubrica de comentarii.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.