Smartphone

Oppo a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că în perioada sărbătorilor de iarnă mai multe smartphone-uri vândute în România vor veni la pachet cu căşti cadou astfel:

  • la achiziţia unui Oppo Reno6 Pro 5G veţi primi o pereche de căşti Oppo W52;
  • la achiziţia unui Oppo Reno6 5G veţi primi o pereche de căşti Oppo EncoBuds W12;
  • la achiziţia unui Oppo Reno5 Lite veţi primi o pereche de căşti Oppo EncoBuds W12.

Pentru a beneficia de căştile cadou este necesar ca achiziţia să fie făcută din magazinele partenere (Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, Media Galaxy, Orange, Telekom şi Vodafone) până pe 31 decembrie.

Oppo Reno6 Pro 5G integrează un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP, iar camera selfie de 32MP, la care se adaugă senzorul de imagine extrem de puternic al camerei principale – Sony IMX766, de 1 / 1,56 ”, echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum și altele caracteristici, pentru a produce constant imagini de înaltă calitate și pentru a oferi o experiență de înregistrare video semnificativ îmbunătățită. În plus, acesta înglobează și un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută la captarea mai precisă a culorilor.

Oppo Reno6 5G este la rândul său un model care oferă performanță și o experiență fluidă de utilizare datorită procesorului Mediatek Dimensity 900 5G, a ratei de refresh a ecranului de 90Hz și a display-ului cu rezoluție FHD+.

Oppo Reno5 Lite este un mid-range interesant, unul ce vine cu ecran AMOLED, 8 GB RAM + 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 48 Megapixeli şi o baterie de 4310 mAh cu încărcare rapidă la 30W.