Foto si Video

Brother a organizat un eveniment la București în cadrul căreia a prezentat presei ce au pregătit pentru piața consumer și pentru companiile mici.  Se vorbea de o revenire spre piața consumatorilor, a utilizatorilor care au nevoie de imprimate ieftine și fiabile.

Și-au propus o creștere cu 25% pe plan local în ce privește multifuncționalele laser monocrome pe format A4. Brother se proclamă lider pe multifuncționalele inkjet A3 și pregătește o gamă nouă lansată la IFA Berlin 2013 care să-i întărească această poziție.

Declarație oficială:

Revenirea pe piață cu modele entry level vine în întâmpinarea nevoilor clienților noștri de a avea echipamente de printing cu costuri reduse și care, în același timp, au garanția calității și a unei funcționări eficiente, pe termen lung”, declară Monica Otlăcan, National Sales Manager Brother România.

Cele trei modele noi sunt:

Imprimanta Brother HL-1110E – 249 lei la evoMAG cu mouse Microsoft BlueTrack Mobile 3500

Brother (25)

– imprimantă laser monocromă, spațiu de stocare de 1 MB;

– până la 20ppm la viteza de printare;

– rezoluție maximă de 2400×600 dpi;

– cartuș ușor de înlocuit și printează până la 1000 de pagini;

– până la 150 de coli pentru tava din care se alimentează;

– conectivitate USB 2.0.

Multifuncționalul Brother DCP-1510E – 429 lei la eMAG cu mouse Microsoft Explorer de 129 lei

Brother (24)

– până la 20ppm la viteză de printare, 20 cpm la copiere alb / negru;

– funcții îndeplinite: imprimare, copiere, scanare;

– volum recomandat de 1800 de copii pe lună;

– alimentare hârtie cu până la 150 de coli;

– 7 kg și memorie de 16 MB cu timp de încălzire de 33 secunde.

Multifuncționalul cu fax Brother MFC-1810E  –  599 lei la evoMAG

Brother (23)

– funcții îndeplinite: imprimantă, copiator, scanner, fax;

– viteză de 20 ppm la imprimare;

– memorie internă de 16 MB, 8 kg greutate;

– viteză modem pentru fax de 14.4 kbps;

– alimentare hârtie cu până la 150 de coli pentru intrare și 50 de coli la ieșire.

Pentru toate cele trei modele se oferă garanție de 3 ani de zile. Brother a gândit cele trei produse astfel încât să puncteze la capitolul fiabilitate. Au implementat un ghidaj mai lung pentru hârtie ca să împiedice eventualele alimentări greșite ce duc inevitabil la blocarea imprimantei / multifuncționalului, sistem dual de rol pentru a separa hârtiile eficient, traseu mai scurt pentru hârtie / 220 mm.

Alte noutăți de la Brother:

1. Brother MFC-J6920DW este un multifuncțional inkjet A3 lansat la IFA Berlin 2013 care va ajunge și pe piața locală din luna decembrie.

2. Brother MFC-9340CDW este vârful de gamă pentru echipamentele LED color de la compania japoneză. Permite imprimarea directă de pe iPhone, iPad, Android sau Windows Phone. Mizează pe conectivitate extinsă. Ecranul tactil ajunge la 9.3 cm în diagonală, permite imprimarea și scanarea documentelor și fotografiilor stocate în Box, Dropbox, Evernote, Facebook, Flickr, Google Drive, Picasa și SkyDrive.

3. Brother DCP-9020CDW – multifuncțional ce permite imprimarea duplex, scnare și copierde, rezoluție de până la 2400 dpi, tonere de până la 2200 pagini, conectivitate în cloud, compatibilitate cu aplicații mobile.

4. Brother HL-S7000DN  – permite imprimarea a 100 de ppm. Va fi adus și în țara noastră, în viitorul apropiat. Permite imprimarea pe lățime, cap liniar de 21.5 cm și 5198 de duze.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.