Smartphone

LG nu a importat LG Vu din prima sau a doua generație. A ajuns pe cale neoficială în stocurile unor magazine online. Presupun că la fel se va întâmpla și cu a treia generație ce tocmai a fost anunțată de către compania sud-coreeană.

LG Vu 3 integrează un display de 5.2 inch cu rezoluție 1280×960 pixeli, panel IPS și aspect 4:3. Pe partea hardware s-a optat pentru Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.26 GHz + Adreno 330 GPU, 2 GB RAM, Android 4.2.2 Jelly Bean, 13 Megapixeli la camera principală cu LED flash, cameră frontală.

S-a mizat pe conectivitate completă: 4G, 3G cu viteze de până la 42 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0. Device-ul dispune de stylus, încorporat în carcasă. Sunt mai multe variante de culoare, pe placul asiaticilor. Va fi lansat în Coreea de Sud din 27 septembrie.

Sursa: FoneArena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.