Arhiva-Social Media

Este un fel de avanpremieră a Vodafone pentru Webstock 2011 ce va începe mâine. O să fiu prezent din partea gadget.ro și o să fac live blogging. Am înțeles că o să fie transmis și live. Audiența va crește simțitor în acest fel. Am fost și anul trecut când cred că a fost cea mai mare întâlnire de gen la care am participat cu peste 500 de persoane.

M-am uitat peste progam și o să particip la sesiunile în care vor vorbi:

09.00 – 11.00: SESIUNEA 1

New Trends in Social Media si Tehnologie
Cum au evoluat social media in Romania in ultimul an si ascensiunea retelelor sociale pe plan local sunt subiectele care vor deschide aceasta prima sesiune in care vom vedea, de asemenea, cum incearca o serie de companii sa inoveze in acest domeniu.

VORBITORI
Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys
Cabral Ibacka, Prezentator TV si Blogger, Cabral.ro
Andrei Oltei, Manager, Terminals Portfolio, Vodafone Romania
Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania
Christen Krogh, Chief Development Officer, Opera Software

14.30 – 18.00: Sectiunea PRO BLOGGING
Bloggerii participanti la eveniment vor avea parte de o sesiune dedicata, cu tips & tricks, sfaturi si studii de caz pentru a contribui la cresterea blogosferei locale.

14:30 – 16:00 – Partea 1
VORBITORI
Bobby Voicu, General Manager, Intact Interactive
Vali Petcu, Managing Partner, Zoso.ro
Dan Dragomir, Jurnalist si Blogger, DanDragomir.biz
Cristi Dorombach, Blogger, Piticu.ro

După care mă mut la de la 16.30 la:

16:30 – 18:00 – Partea 2
VORBITORI

Razvan Baciu, Co-Founder, TraficTube
Alexandru Iosef, Managing Partner, iMedia Plus Group
Alex Brie, Owner, Cognitive Bits Software
Dimitris Sideridis, Creative Technologist, Momobi
Andreea Chiriloiu, Account Manager, Webcrumbz.net

14.30 – 18.00: Sectiunea FUTURE TRENDS

Tehnologia avanseaza destul de rapid in vietile noastre. Vorbim aici de smartphones, tablete, aplicatii mobile si alte gadget-uri care ne tin conectati la Internet. Future Trends se doreste a fi locul de intalnire al pasionatilor de gadget-uri si aplicatii mobile, fie ca vorbim de bloggeri tech sau persoane active in social media, fie ca ne referim la web si mobile designers & developers.

Este un program plin și ratez o serie de prezentări ce le bănuiesc de pe acum a fi notabile.

Și să revenim la mesajul Vodafone – Ce îți dorești de la smartphone-ul tău?

Eu îmi doresc destul de multe. Aș începe cu cele hardware, dar partea tehnică ajută software-ul. Așa că mai bine să las tehnica în fundal. Să aibă un ecran generos, dar nu mai mare de 4.5 inch. Să pot face browsing cât mai aproape de experiența de pe un desktop pc, să utilizez facebook, twitter și google+ fără laguri. Accesul și editarea documentelor office să fie ușoară precum suita Google Docs, să facă fotografii decente și autonomia să se încadreze într-un minimum de 2 – 3 zile de funcționare.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.