Veste bună pentru cei care folosesc un smartphone Huawei. Găsiți o listă de aplicații Google în AppGallery, iar printre ele și-au făcut loc și unele dintre cele mai populare aplicații de pe smartphone-urile Android (Google Maps, Google Photos, Drive, YouTube și YouTube Music etc). 

Lista completă este formată din: 

🔵 Google Maps;

🔵 Google Drive;

🔵 Google;

🔵 Google Docs;

🔵 Google Slides;

🔵 Google Photos;

🔵 Google Translate;

🔵 Google News;

🔵 Google Sheets;

🔵 Google Classroom;

🔵 Google One;

🔵 Google Earth;

🔵 YouTube;

🔵 YouTube Music. 

Alte aplicații pe care le descoperiți în AppGallery: Discord, Disney+, Duolingo, HBO Max, Uber și Amazon Prime Video. 

Mă rog, sunt mult mai multe aplicații, dar am enumerat o parte dintre cele mai recente. AppGallery a ajuns pe locul 3 în top platforme de aplicații la nivel global, sunt peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume. Numărul de aplicații a crescut cu 147% în 2022 față de 2021. Au fost integrate peste 220.000 de aplicații la nivel global. 

Toate aplicațiile din AppGallery sunt testate de către Huawei. Compania chineză a introdus un sistem de securitate și protecție ce include verificarea numelui real al dezvoltatorului, proces de revizuire în 4 pași, protecție la descărcare și instalare, mecanism de prevenire al unor funcții periculoase în funcționarea aplicației etc. 

Cum se realizează procesul de instalare al YouTube, Google Maps etc?

  1. Intri în AppGallery și cauți numele aplicației dorite, apeși pe Instalare;
  2. La prima instalare a unei aplicații Google se va descărca automat și un plugin denumit Gbox ce trebuie păstrat în telefon și care ajută la funcționarea aplicațiilor Google.

Galerie de screenshots cu procesul de instalare al YouTube în AppGallery:

Galerie de screenshots cu procesul de instalare al YouTube Music în AppGallery: 

Procesul este cât se poate de simplu și ușor de parcurs. Cauți YouTube în AppGallery, descarci aplicația și dacă este prima dată când descarci o aplicație Google, se va instala și Gbox, așa cum explicam și mai sus. Te loghezi pe YouTube cu contul tău și gata. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.