Telefoane Mobile

Mâine avem toate detaliile pentru cea mai nouă linie de smartphone-uri Apple, iar unul dintre ultimele zvonuri relevă un aspect inedit.

Apple ar fi trebuit să aleagă între două funcții, ambele cu mare consum de energie:

  1. OLED cu rată de refresh la 120Hz;
  2. 5G.

Compania americană ar fi ales 5G-ul pentru că este mai ușor de promovat. Nu ar fi avut o problemă în a face rost de ecrane cu rată de refresh ridicată, doar că 5G + rată de refresh ar fi transformat autonomia de noile iPhone-uri într-o glumă.

5G-ul mi se pare o alegere cumva mai justă, în contextul în care mai toate smartphone-urile flagship au trecut pe acest tip de conectivitate și prin unele țări sunt și rețele funcționale. Rata de refresh la 120Hz trebuie ajutată și de aplicații & jocuri care să pună această funcție în valoare.

Pe de altă parte, este și politica pașilor mărunți de la Apple. Ce preferă să aducă noutățile în mod treptat și nu totul la pachet.

Repet, bursa zvonurilor. Mâine discutăm cu informațiile oficiale în față.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.