Opinie

Digi Mobil crește și interesul stârnit de rețeaua telecom ce oferă NELIMITAT-ul la 5 euro, dacă ești abonat al serviciilor lor de cablu și internet, a ajuns la cote înalte. A fost un mic duș rece legat de cei 100 MB / limită pentru traficul de date în roaming, dar aglomerațiile de prin casieriile RCS-RDS se mențin.

Câteva articole care să vă pună în temă:

1. Noua ofertă de abonamente a RCS-RDS;

2.  TOP 5: Telefoane mobile de cumpărat prin Digi Mobil;

3. Care sunt avantajele și dezvantajele pentru Digi Mobil;

4. De ce blocarea telefoanelor 2G în rețeaua Digi nu contează;

5. Marea problemă a Digi Mobil;

6. Digi Mobil și nebunia românilor.

Cosmote, Orange și Vodafone pierd clienți în favoarea Digi Mobil. Asta-i clar și nu-ți trebuie vreo schemă spre a înțelege cum decurg lucrurile. Portarea numerelor este elementul central ce contribuie la succesul RCS-RDS.

Totuși, hemoragia poate fi oprită, prin 2 măsuri simple.

1. Scoaterea în față a abonamentelor oferite la prelungire de contract / loializare. 

Comentariile de mai jos explică starea de fapt:

Cristi

Am negociat ulterior contractul cu ei , le-am zis ca deja mi-am facut abonament la digi si nu am nici o problema sa portez si de la 15 euro mi-au redus la 5 euro cu tva inclus ( 200 minute nationale , 4000 retea, nelimitat sms + 500Mb net).Concluzia ? Trebuie sa ai ceva probleme la bibilica sau sa fii ff prost informat sa accepti un abonament de 19 euro in conditiile in care la 10 euro s-au acordat aceleasi beneficii.”

A primit o reducere de 5 euro, de la 15 euro / cost lunar, iar beneficiile unui contract nou de 19 euro le primești la 10 euro cu loializare.

Cătă

Abonatii Vodafone , Orange si Cosmote sunt foarte mult ajutati de DigiMobil la renegociere, toti operatorii au scazut preturile. Am trecut de la FREE M Cosmote 15 euro cu 250 nationale si 250 mb net la nelimitat cu 5 euro ( inclusiv mobil afara ) , pai sa ma scuzati dar simt ca vorbesc pe gratis la 22 lei. Chiar daca am fost dezamagit de cei 100 de mb in roming, pot sa spun acum ca e de ajuns daca activezi roaming de date doar cand ai nevoie.”

Gheo (Beneficiile de la Pantera 15 oferite la 10 euro pentru cei interesați de prelungirea contractului). Pantera 15 =  15 euro pe lună, minute și mesaje NELIMITATE în orice rețea, 2 GB trafic de date / lună

Se pare ca la retentie se mai discuta de aceeasi varianta de abonament la 10 euro. Dar asa…mai pe sub mana :)

Later edit: Nelimitat 10 merge pe 2 ani, Cangur 15 (ca asa ii spune, nu Pantera) merge pe 1 an sau 2 cu achizitie de telefon la oricare din variante. Configuratia e aceeasi.”

Pot fi aduse oferte interesante, la un cost ceva mai mare decât Digi Mobilul, dar nu mai departe de pragul a 10 – 15 euro pe lună.

2. Telefoane mobile în rate lunare

Vodafone a început timid cu tabletele, Digi Mobil exploatează ideea cu zeci de modele oferite în 3, 6 sau 12 rate. Se cunoaște apetența clientului român spre telefoane de top. Cosmote, Orange sau Vodafone au puterea financiară de a porni o campanie similară cu cea a Digi Mobil.

Atuurile operatorilor telecom sunt acoperirea mai bună, rețeaua 2G, 4G-ul pe viitor, partea de suport al clienților mai bine pusă la punct, prezență națională și lanțuri de magazine aflate în proximitate.

Categorii: opinie

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.