Sa fiu mai organizat in ceea ce fac. As putea sa aplic o extrapolare. Ce bine ar fi sa fim mai organizati. Timpul ar trece altfel daca m-as organiza mai bine. Intotdeauna mi se pare ca nu am timp si stiu ca aceasta perceptie este falsa, depinde numai de mine cum constientizez trecerea minutelor astea pretioase.  Am un Palm mai vechi – cred ca ma sa il folosesc, este bun ca organizer, calendar de activitati. 
          Ce bine ar fi fost sa am blogul in perioada facultatii, m-as fi putut dezvolta altfel. Dar si atunci eram ocupat, nu prea imi placeau cursurile si citeam mult mai mult decat in prezent. Era activitatea ce imi placea cel mai mult. Activitatea din care imi castig existenta imi ia si din timpul de acasa, altfel nu as reusi sa realizez lectiile asa cum trebuie. 
         Concluzionez: Un om organizat, un om mai bun.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.