Nu iti place titlul articolului, nicio problema postul asta nu este legat de ei. Ne vaitam mereu de tot felul de probleme insignifiante dar pentru noi valoreaza imens – cel putin pentru moment. Care este singurul lucru cu adevarat important pentru care sa ne rugam? Dupa mine, si multi zic altfel, cea mai de pret este sanatatea. Fara ea totul este zero. Ce ne fascineaza mintile cashul – asta este raspunsul. Suntem intr-o economie de piata in care chiar este rezonabil sa gandesti in termeni de astia.
           Emo – nu imi plac emo pentru ca nu ii inteleg si nici muzica asta nu imi place, oricum nu este generatia mea.
           Cocalar – nu imi place prostia, ascultatul manelelor inseamna o minte redusa. Majoritatea manelistilor sunt foarte ciudati, cel putin fizic. E un numitor comun intre ei.

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.