Opinie

Sunt puțin legat de ceas, am nevoie de el în timpul lecțiilor și este ușor peste mână să-mi verific smartphone-ul. În ultimii ani de zile am migrat pe o brățară de fitness sau un smartwatch ca pe lângă funcția de ceas să am ceva în plus. 

Joc tenis în fiecare săptămână și eram în căutare unui accesoriu care să-l monitorizeze, Gear Fit 2 Pro testat prin Orange Tester a picat la fix.

În trecut am fost utilizator de Mi Band în edițiile 1, 1s și 2, de Vector Watch și Samsung Gear S3 Frontier, Fitbit Alta HR, iar de curând l-am testat și pe Xiaomi Huami Amazfit – produs la care v-am rămas dator cu un review. Îl public în viitorul apropiat.

Ce accesoriu de gen folosiți & recomandați și mai ales ce căutați la un astfel de gadget?

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.