Retelistica

Telekom România a anunţat fuziunea tuturor operaţiunilor sale mobile într-o singură entitate. De la 1 decembrie 2017 Telekom Romania Mobile Communications SA integrează şi Germanos Telecom Romania SA, Sunlight Romania Filiala Bucureşti SRL şi Telemobil SA (fost ZAPP).

 “Fuziunea operaţiunilor noastre mobile este un pas important în cadrul programului de transformare iniţiat în acest an, în linie cu strategia noastră de a ne consolida poziţia pe piaţa locală de telecomunicaţii. Fuziunea va conduce la o structură organizaţională mai agilă şi mai eficientă, precum şi la o utilizare mai eficientă a resurselor, care să sprijine execuţia noii noastre strategii comerciale şi consolidarea brandului Telekom pe piaţă. Totodată, prin această fuziune ne propunem să oferim clienţilor noştri o experienţă unică a brandului Telekom – simplu, personal şi digital, prin toate punctele de contact şi de prezenţă”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom România.

Telekom Romania Mobile Communications SA îşi va păstra principalul obiect de activitate, iar această fuziune nu implică întreruperi sau schimbări semnificative în ceea ce priveşte serviciile oferite clienţilor.

Din ce înţeleg eu din această mutare, brandul Germanos va dispărea din piaţă, iar toate magazinele fizice vor fi rebranduite în viitoarele luni în Telekom.

Categorii: telekom
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.