Opinie

Trăim într-o lume a consumului și de multe ori ajungem a cumpăra produse pe repede înainte, fără a ne gândi prea mult dacă merită sau nu, dacă este util sau nu, dacă chiar ai timp să-l folosești sau nu. 

În cazul meu aș veni cu exemplul Google Chromecast. L-am cumpărat și l-am folosit o singură dată. Din lipsă de timp nu l-am mai pus la lucru. Am ajuns să vizionez YouTube sau Netflix direct pe ecranul de 6.2 inch al smartphone-ului și nu prea simt nevoia să mă uit pe un display mai mare.

Mi-aș dori să existe posibilitatea în a conecta Chromecast la proiectorul video folosit la școală, iar conținutul de pe smartphone să-l aduc direct pe proiector, fără a mai fi nevoie de laptopul cu HDMI. Momentan, o astfel de funcție este integrată pe proiectoarele video din segmentul  home cinema.

Ar mai fi și cazul unor jocuri ce le am pe Steam și am ajuns să nu le mai deschid de niște luni bune. Lipsă de timp și aici.

Cred că și voi aveți câte o consolă pe care s-a pus praful sau un gadget ce a rămas într-un sertar pe undeva prin casă.

Categorii: opinie
Tag-uri: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.