Software

Facebook Messenger a primit un update în ce privește dimensiunea imaginilor ce pot fi trimise. Până acum, imaginile primeau un resize la 2048×2048 pixeli, iar Facebook urcă rezoluția la 4096×4096 pixeli. 

Multe smartphone-uri au camere de 12 Megapixeli – 4000×4048 pixeli, iar noua dimensiune a imaginilor din Facebook Messenger pică cumva la fix.

Au început a oferi acest feature pe Android și iOS în țări precum SUA, Canada, Franța, Australia, Marea Britanie, Singapore, Hong Kong, Japonia și Coreea de Sud.

Mă aștept să avem și în România, în câteva zile sau săptămâni. Să vedem dacă Facebook se gândește să facă ceva și cu compresia fotografiilor și clipurilor video din rețeaua socială principală.

Câteva exemple:

Sursa: Newsroom.fb.com

Categorii: androidios

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.