Diverse

Mai mulţi retaileri chinezi ne-au confirmat că numărul comenzilor din România se află pe o pantă ascendentă, iar acest lucru se întâmplă şi pentru că puteţi găsi în acelaşi loc o gamă diversificată de produse utile în diverse situaţii la preţuri mai mult decât competitive.

Unul dintre cei mai activi retaileri din piaţă este geekbuying.com, iar până pe 12 septembrie puteţi prinde ultimele reduceri de preţ din campania dedicată toamnei. “End Of Fall” include produse variate, de la spinnere de 1 dolar, până la laptopuri de câteva sute de dolari. Întreaga ofertă o puteţi găsi pe site-ul dedicat, iar în cele ce urmează vă voi prezenta câteva dintre cele mai interesante reduceri:

Aspiratorul inteligent Xiaomi Mi Robot cu ghidare prin laser şi baterie de 5200 mAh ce promite o autonomie de ce puţin 2 ore – 255.99 dolari fără TVA;

Memorie flash USB 2.0 Elephone ELE de 64 GB rezistentă la apă şi cu criptare prin amprentă – 29.99 dolari fără TVA;

Smartphone Xiaomi Mi 6 cu 6 GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare – 425.99 dolari fără TVA;

Mini dronă JJRC H37 Mini Baby cu filmare HD şi control prin gesturi – 39.99 dolari fără TVA.

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.