Smartphone

Pe la TENAA a trecut și un smartphone Xiaomi din categoria ultra low-cost. Nu se cunoaște denumirea sub care urmează a fi comercializat, iar primele specificații hardware au ieșit la iveală. Prețul său ar fi de 65 dolari / 247 lei.

Specificațiile vehiculate pentru noul telefon al companiei chineze:

– display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Leadcore LC1860C de tip quad-core pe ARM Cortex-A7 pe tehnologie de 28nm, Mali-T628 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.4 KitKat;

– 4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală.

Pare a fi o variație a lui Xiaomi Redmi 2 / 110 dolari în China. La nivel de procesor și accelerator grafic s-a preferat o altă soluție. Există un acord semnat între Leadcore și Xiaomi, de aici și un plus de veridicitate pentru informațiile ajunse pe web.

Sursa: Gizmochina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.