Hardware

Memoria internă de pe LG G2-ul LG G2 Mini-ul meu nu mai este suficientă şi de aceea în această perioadă vreau să îmi achiziţiones un card microSD. M-am oprit la 16 GB deoarece consider că este mai mult decât suficient pentru nevoile mele actuale.

Am făcut un scurt research şi am găsit o ofertă interesantă pentru un card micro-SDHC Kingston de 16 GB clasa 10 de viteză. Pe site-ul forit.ro acest card costă doar 29.46 lei, preţ care este cu adevărat atrăgător. Pentru a putea fi cu adevărat o achiziţie reuşită trebuie să vă ridicaţi cardul din magazinul lor fizic din Bucureşti, deoarece la livrare prin curier mai plătiţi încă 22.32 lei. Despre site nu ştiu ce să vă spun deoarece este prima oară când aud de el, dar atât timp cât mă pot duce personal să îl ridic, nu cred că vor fi probleme.

Cardul micro-SDHC Kingston are viteze de transfer USB3 R:45MB/s W:13MB/s, iar în pachet primiţi şi adaptorul SD. Este un card cu rată de transfer foarte bună, recomandată pentru smartphone-uri, tablete sau alte gadget-uri ce suportă acest tip de card.

kingston-card-de-memorie-micro-sdhc-16-gb-class-10-3766