Smartphone

Atunci când vorbim de lansare de produse, vorbim de speculații pentru că informațiile oficiale sunt puține sau chiar lipsesc; mai mult sau mai puțin voit însă, „scapă” către publicul larg pasionat de gadget-uri anumite detalii ce iau forma zvonurilor și ce se dovedesc în cele din urmă a fi adevărate sau nu. Speculăm pe baza acestor zvonuri și în cazul evenimentului Amazon din Santa Monica de astăzi ce va începe la 10:30 a.m PT, adică 8:30 p.m. în România.

Ce ar putea lansa azi Amazon? Potrivit Cnet ne putem aștepta la lansarea a două tablete. Una dintre ele ar fi de 7 inch și ar conține componente noi, îmbunătățite – un procesor mai rapid, o cameră foto și port HDMI. Cealaltă, tot de 7 inch ar fi o variantă îmbunătățită a actualei tablete Kindle Fire. Nu știm dacă acestea se vor numi tot Kindle Fire, eventual Kindle Fire 2, sau altfel (am auzit vorbindu-se și despre „Paperwhite”).

La meciul de fotbal american de aseară dintre Cowboys și Giants a fost prezentată și o reclamă scurtă ce se pare că întruchipează noua tabletă Amazon.

Pe o piață foarte competitivă a tabletelor, ne așteptăm ca prețul noilor tablete Amazon să fie mic, având în vedere că Google Nexus 7 vine la prețul de aproximativ 1200 lei. În dreptul actualului Kindle Fire de 199$ avem scrise pe site-ul Amazon următoarele: „stoc epuizat” de mai mult de o săptămână– mișcare destul de oportună având în vedere lansarea de astăzi.

Un al treilea produs ar fi un telefon mobil, un smartphone care să funcționeze pe sistemul de operare al Kindle Fire bazat pe Android. Potrivit The Verge smartphone-ul nu ar fi încă terminat, prin urmare și dacă Amazon îl va anunța astăzi vom primi puține detalii despre acesta, dar ne așteptăm să aibă Android 4.0 și Nokia Maps.

Ne vedem diseară cu mai multe informații!

Sursă: Cnet, The Verge