Foto si Video

BenQ își dorește să aibă un cuvânt de spus și pe piața camerelor foto compacte. De aceea lansează noi aparate foto în mod periodic. Ultima lansată este BenQ G1 care se dorește a fi cea mai subțire cameră foto cu display pivotant.

Și acum câteva detalii legate de BenQ G1:

– display rotativ de 3 inch pe două direcții;

– senzor CMOS de 14 Megapixeli cu dimensiune senzor 1/2.3″<

– zoom optic 4.6x și digital 6x;

– filmează la 1080p;

– memorie internă de 85 MB și stocare pe cardurile de tip SD;

– 195 gr. și baterie Li-ion reîncărabilă ce rezistă la aprox. 260 de cadre.

Preț la eMAG – 1299 lei.

Are o sumă de funcții / specificații incluse precum procesor digital de imagine de tip dual-core, obiectiv cu șapte tipuri de lentile dispuse în șase rânduri, stabilizator optic de imagine, Scene Mode cu 20 de moduri presetate. Mai multe detalii vor sosi într-un review, dacă acest aparat foto ne va fi pus la dispoziție. Pare a oferi multe pentru prețul la care este comercializată. Va trebui să scoată rezultate bune pentru că 1300 de lei se situează foarte aproape de camerele foto compacte ale unor nume mari din domeniu.

„Tehnologia optică avansează continuu la BenQ. Noua cameră foto digitală BenQ G1, cea mai subţire* cameră foto din lume echipată cu un ecran pivotant şi obiectiv luminos F1.8 oferă o varietate de opţiuni pentru nevoile de fotografiere ale utilizatorilor pretenţioşi, fără compromisuri la calitate”, spune Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.