Diverse

Mă pregătesc să trec pe un GALAXY S8 Plus în poziția de smartphone de zi cu zi și niciodată nu plec la drum fără o husă dedicată + folie de protecție. 

Știu că sunt destule persoane ce preferă să folosească smartphone-ul fără husă, fără folie, așa cum vine din fabrică etc. Nu sunt în categoria respectivă și fiecare alege ce dorește la nivel de utilizare a dispozitivului personal. În cazul lui S8 Plus am nevoie de husă pentru partea de grip, iar de folie pentru o protecție minimală a display-ului în caz de lovire accidentală.

Mă pregăteam să cumpăr o husă din piele Alcantara + folia de sticlă de pe eMAG. Am găsit ce-mi doream pe la două magazine din MarketPlace, iar costul se ducea undeva în jurul a 260 – 270 lei. Era și transport la mijloc, două pachet etc. Mi-am adus aminte de un shop online pe care l-am mai frecventat în trecut și de acolo am ieșit ceva mai ieftin, fără transport și un singur colet. Am ieșit cu aproximativ 100 lei mai ieftin, nu că ar conta așa mult la un smartphone de 4000 lei. Am ales MobileDirect pentru că primesc un singur pachet și pentru că de-a lungul timpului s-au dovedit a fi prompți, fără a greși conținutul pachetului (au fost situații când în eMAG Marketplace am comandat ceva, iar în pachet erau alte accesorii).

Articolul nu este plătit de către MD, iar în secțiunea de comentarii aveți liber în a recomanda alte shop-uri specializate pe această nișă ( huse, folii de protecție și accesorii pentru smartphone).

Apropo, nu am găsit niciun armband pentru S8 Plus în țara noastră, trebuie să fac comandă pe Amazon sau prin shop-urile chinezești.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.