Software

Google a lansat Android O în versiunea Devloper Preview 3 cu API-urile finale. Acum avem și prima numerotare a Android O, după cum era de așteptat – Android 8.0. Aș face și un pronostic vehiculat pe toate site-urile de specialitate: Android 8.0 Oreo. 

Care sunt noutățile aduse de către Android 8.0 în ediția Developer Preview 3?

  • API-urile finale pentru dezvoltatori de aplicații interesați să dezvolte pe cel mai nou software Android;
  • bug-uri îndepărtate din sistem;

Acest software poate fi instalat pe Pixel, Pixel XL, Google Nexus 5X și Nexus 6P, Pixel C și Nexys Player. Prima versiune stabilă urmează a fi adusă din iulie – august 2017.

Este un soft gândit pentru dezvoltatori de aplicații, dar și pentru entuziaști ce se înrolează în programul Android Beta și vor neapărat să vadă ce pregătește compania americană pentru noua iterație software.

8.0 este o evoluție firească a lui 7.0, acestea ar fi concluziile preliminare. Nu avem o revoluție în materie de UI etc.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.