gAuto

eMAG a început ca un magazin de produse it&c, iar de-a lungul timpului și-a mărit portofoliul ( de la it&c și până la casă, bricolaj, jucării, chiar și un supermarket online). 

eMAG Marketplace a dus această extindere la un nivel superior și pot să pun că am rămas impresionat când am descoperit că un vendor de aici listează:

Motociclete;

Vârfurile de gamă sunt o motocicletă Kawasaki 1400 GTR la 70.016 lei și fix la același preț un Triumph Thunderbird Commander, iar  pe entry level avem un Kawasaki KX250F în ediție 2016 la 32.517 lei.

Rămâne o singură întrebare – Pe când și automobile? 

Știu că eMAG de-a lungul timpului de Black Friday a adus și diverse oferte punctuale pe acest segment, dar nu avem o listare periodică.

Oare aici se mai păstrează returul la 30 de zile? :)

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.