Smartphone

Pentru că…, Samsung. Cosmin a punctat că OnePlus 3T cu 128 GB stocare nu mai face parte din oferta comercială a startup-ului chinez. 

Am găsit și motivația pentru o astfel de decizie. Samsung nu mai produce memoria UFS 2.0 de 128 GB pe care flagship-ul OnePlus o integra.

Presupun că Samsung nu a procedata așa ca să afecteze OP3T, o companie prea mică ca să afecteze vânzările gigantului sud-coreean. Nu ar fi ales să lucreze cu ei din start în ce privește furnizarea de componente, iar memoria respectivă era plătită de către OnePlus, făceau bani cu fiecare OP3T comercializat.

Cred că mai degrabă vor trece pe o tehnologie mai nouă în ce privește stocarea din dispozitivele mobile, iar UFS 2.0 de 128 GB nu era un element-cheie pe linia de fabricație. Apropo de spațiile de stocare, Huawei și Samsung au fost prinse cu mâța în sac.

Sursa: PocketNow.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.