Smartphone

Nothing Phone (1) va fi anunţat oficial pe 12 iulie, astfel că în ultimele zile au tot apărut informaţii pe surse despre device. Nu avea rost să scriem un articol pentru fiecare caracteristică nou confirmată, astfel că în cele ce urmează vom rezuma toate noutăţile.

Primul smartphone Nothing va veni cu procesor Qualcomm Snapdragon 778G Plus realizat într-un proces de litografiere de 6nm cu Adreno 642L drept GPU, va include un display AMOLED de 6.55 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz, până la 12 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare, baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 33W (chiar dacă încărcătorul din cutia de retail va fi compatibil cu încărcare la 45W), cameră foto dublă cu senzor principal de 50 Megapixeli şi senzor ultrawide de 16 Megapixeli şi cameră frontală de 16 Megapixeli.

Nothing Phone (1) va avea scanner de amprente integrat în display, difuzoare stereo, 7.6 mm grosime şi va rula Android 12 cu interfaţa Nothing OS. Smartphone-ul va avea un spate acoperit de 900 de LED-uri cu diverse roluri (am scris aici mai multe detalii).

În Europa preţul de comercializare va pleca de la 469.99 euro, iar în primă fază achiziţia se va putea realiza pe baza unor invitaţii.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.