Opinie

Am observat în articolele auto că printre noi se află cunoscători, pasionaţi, poate chiar profesionişti în ale acestui domeniu, tocmai de aceea m-am gândit să vă cer un sfat, un ajutor.

Un prieten apropiat intenţionează ca în această toamnă să îşi achiziţioneze o maşină nouă. Bugetul său ar fi de aproximativ 20.000 euro (+ / – pe acolo) şi deşi are câteva idei, nu este prea hotărât ce să cumpere.

El ar vrea un SUV de dimensiuni mai mici, însă nu ar spune pas şi la alte variante. Este interesat de portbagaj cât mai mare, confort şi spaţiu interior. Nu are preferinţe în ale motorizării şi preferă mai multă tehnlogie la bord în dauna unei cutii automate sau a variantei 4×4. Este interesat şi de nişte costuri decente în ale reviziilor şi ale pieselor auto, iar maşina intenţionează să o ţină mult timp de acum înainte (7 – 10 ani). Nu îi plac break-urile.

Ce are el pe lista sa scurtă până în prezent:

  • Ssangyong Korando versiune Style+ cu motor benzină 1.5 GDI, Turbo 163 cai – 19.580 euro + ceva opţiuni;
  • Kia Sportage versiune 1.6 DSL Hybrid Electric 6MT HP 4×2 Style – 20.352 euro cu Rabla fără alte opţiuni;
  • Hyundai Tucson versiune 1.6L, 150 cai, 2WD, 6MT, benzină, Style + – 21.323 euro cu Rabla (fără opţiuni şi cam peste buget).

Nu are rablă, dar la nevoie poate face rost.

Personal nu sunt cunoscător, tocmai de aceea apelez la voi. I-am promis că voi încerca să îl ajut prin intermediul vostru, astfel că am nevoie de sfaturi, idei şi chiar propuneri.

Mulţumesc anticipat tuturor !!!