Retelistica

Cred că Digi Mobil are una dintre cele mai bune oferte la portare pentru clienți ce sunt persoane juridice. Costurile coboară până la 7.14 lei / abonament fără TVA / lună.

Este o steluță importantă ce trebuie menționată. 

Business Nelimitat costă 3.3 euro cu TVA pentru 1 la 5 abonamente, 2.9 euro de la  6 – 19 abonamente și 2.5 euro cu TVA la peste 20 de abonamente.

Digi Business practică o reducere de 50% din valoare abonamentului pentru primele 6 luni la portare, cu semnarea unui contract pe 24 luni. Costurile coboară la 1.65 euro cu TVA pentru 1 – 5 abonamente și 1.45 euro cu TVA pentru 6 – 19 abonamente.

Ce beneficii sunt incluse în abonament?

  • NELIMITAT la minute naționale;
  • NELIMITAT la internet;
  • 1000 de minute internaționale în principalele rețele din SUA, Canada, China și UE;
  • NELIMITAT la SMS-uri în rețeaua DIGI.

Declarație oficială:

”Oferta dedicată clienților corporate pornește de la nevoile de comunicare pe care le au utilizatorii noștri. Înțelegem, totodată, dificultățile cu care se confruntă în această perioadă și vrem să contribuim cu oferte cât mai bune, astfel încât aceștia să-i facă față mai ușor. DIGI este recunoscut pentru atitudinea pro-client și pentru flexibilitatea ridicată în a concepe oferte adecvate, cu un raport calitate-preț greu de egalat. 

Serviciile noastre de voce și date mobile pot fi personalizate în funcție de dimensiunile business-ului fiecărui client, iar prețurile practicate sunt mai mult decât generoase, valoarea acestora putând varia între 2,5 EUR + TVA și maximum 3,3 EUR + TVA/lună”, a declarat Mihai Struțeanu, director comercial Digi Business.

Digi Mobil a reușit să atragă 2.5 milioane numere la portare** din 2008 și până în martie 2021 (**potrivit ANCOM).

Mai multe detalii aveți pe website-ul dedicat.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.