Diverse

Black Friday a devenit sinonim cu reducerile de proporții pe meleagurile autohtone, de aceea nici nu mai are rost să luăm în calcul că RCS-RDS ne invită de Black Friday pe mâine…

Nu știu prea multe detalii. Aveți o pagină dedicată pe website-ul companiei.

Mai multe informații pe 26 noiembrie când putem prinde reducerea de 100%, în anumite condiții. Pe pagina respectivă apare și logo-ul Digi Mobil, de aceea mă gândesc că oferta respectivă este legată de telefonia mobilă (telefoane la abonament, noi pachete de servicii etc).

Revin cu mai multe detalii.

Update 1 : Un prim detaliu în source code-ul paginii: Aboneaza-te pana la finele anului si primesti 50% reducere pentru oricare dintre serviciile Digi nou contractate.

Update 2 : Reducere de 100% la abonamentul  Optim Nelimitat pe 6 luni pentru persoanele fizice care-și portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil. Ofera este valabilă în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2014, iar spre a acces oferta trebuie să mergeți la un punct de prezență RCS-RDS. 

Sursa: Twitter / Spuse

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.