Diverse

Black Friday a devenit sinonim cu reducerile de proporții pe meleagurile autohtone, de aceea nici nu mai are rost să luăm în calcul că RCS-RDS ne invită de Black Friday pe mâine…

Nu știu prea multe detalii. Aveți o pagină dedicată pe website-ul companiei.

Mai multe informații pe 26 noiembrie când putem prinde reducerea de 100%, în anumite condiții. Pe pagina respectivă apare și logo-ul Digi Mobil, de aceea mă gândesc că oferta respectivă este legată de telefonia mobilă (telefoane la abonament, noi pachete de servicii etc).

Revin cu mai multe detalii.

Update 1 : Un prim detaliu în source code-ul paginii: Aboneaza-te pana la finele anului si primesti 50% reducere pentru oricare dintre serviciile Digi nou contractate.

Update 2 : Reducere de 100% la abonamentul  Optim Nelimitat pe 6 luni pentru persoanele fizice care-și portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil. Ofera este valabilă în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2014, iar spre a acces oferta trebuie să mergeți la un punct de prezență RCS-RDS. 

Sursa: Twitter / Spuse

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.