Telefoane Mobile

Sony Xperia 1 III şi Xperia 5 III nu sunt smartphone-uri noi, acestea au fost anunţate încă din luna aprilie a acestui an. Din păcate producătorul japonez are prostul obicei de a livra primele unităţi la câteva luni de la prezentarea oficială, iar cele două modele nu fac excepţie.

Sony va începe livrările din 6 august pentru Sony Xperia 1 III şi Xperia 5 III, însă etapa de precomandă va începe de luna viitoare. Chiar dacă nu este încă oficial, un cunoscut retailer din Germania a scăpat preţurile practicate în Europa pentru cele două terminale:

  • Sony Xperia 1 III – 1299 euro;
  • Sony Xperia 5 III – 999 euro.

În etapa de precomandă ar putea exista şi ceva bonusuri în accesorii, însă acestea vor fi diferite de la ţară la ţară.

Detalii despre Sony Xperia 1 III şi Xperia 5 III puteţi găsi în articolele dedicate, însă ambele sunt device-uri tip flagship, în special Sony Xperia 1 III care beneficiază de cele mai noi tehnologii din curtea Sony.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.