Telekom a simplificat planurile tarifare și încearcă să iasă în față printr-o ofertă de tip best-buy pe telefonie mobilă, TV și internet fix. 

Oferta cu 5-5-5 euro pentru telefonie mobilă, TV și internet fix are mai multe steluție și puncte ce merită a fi luate în calcul. De fapt, dacă stai să te gândești nu prea este ceea ce Telekom promite în materialele promoționale.

Pe telefonia mobilă este simplu și aici intră în rol abonamentul Mobil 5 liber de contract cu net nelimitat în 4G*, nelimitat la minute naționale și 500 SMS-uri naționale, 100 minute internaționale în Zona 1 și Zona 2(* trafic de date inclus – 1.5 GB), fără beneficii în roaming SEE.

Pe TV + internet fix sunt mai multe elemente de luat în calcul:

  1. Oferta este valabilă doar luate la pachet ( 5 + 5 euro). Internet prin fibră + televiziune = pachetul TV M + Internet L (TV M cu 111 canale TV din care 26 sunt HD, pachetul Telekom Sport+ pe 2 luni, 50 canale TV analogice, receveier smart Samsung, iar Internet L promite viteze de până la 1000 Mbps în download și 500 Mbps pentru upload cu router wireless și Norton Security Online – licență gratuit pe 2 luni;
  2. Pachetul de 5 + 5 euro este valid doar pentru primele 3 luni = 10 euro pe 3 luni, 13 euro pe 4 – 24 luni (observați că perioada minimă contractuală este de 2 ani de zile);
  3. Netflix este oferit cadou pentru 6 luni – beneficiu în jurul a 60 euro (sosește sub forma unui voucher ce-l activezi în cont);

Declarație oficială:

Noul model de business are la bază experiența clientului, care în ultimii ani a remodelat gândirea și strategia companiilor. Noul Client vrea conținut diversificat, pe care să îl acceseze oriunde și oricând, pe multiple ecrane și oferte ușor de înțeles. Clienții de astăzi vor să aibă încredere în brand-urile cu care colaborează, iar Telekom, prin intermediul noii strategii de business, încearcă să recalibreze relația client-companie, pe piața din România.

Astăzi venim cu Oferta ca în Filme și oferim 6 luni Netflix cadou pentru a răspunde așteptărilor clienților pentru conținut diversificat. În plus, le oferim telefoane de ultimă generație și, în continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Ce le-aș transmite lui Andreas Elsner și echipei Telekom?

Haideți să venim în față cu oferte reale, nu cu steluțe ce invalidează ceea ce promitem sus și tare în campaniile promoționale. Apropo, Norton Security Online pe 2 luni nici măcar nu merită a fi menționat ca beneficiu. Întradevăr, Netflix pe 6 luni sub formă de voucher este o lovitură de imagine și asta în contextul în care avem de-a face cu cel mai mare jucător din nișa sa.

+ dacă ai net nelimitat în 4G pe telefonia mobilă, de ce mai apare limita de 1.5 GB? :)

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.