Telefoane Mobile

Estetica unui smartphone este caracteristica cu cel mai mare grad de subiectivism, un device putând fi ideal în ochii unui utilizator şi oribil în ochii altuia. Trebuie să recunosc că Sony nu este un producător care să îmi placă la nivel vizual, însă primele randări cu Sony Xperia XZ4 ne prezintă un terminal chiar foarte reuşit.

Imaginile sunt realizate pe baza unor schiţe din fabrică şi a informaţiilor din fişierele CAD, iar prin intermediul acestora observăm un telefon Sony care combină stilul inconfundabil al producătorului japonez (acel aspect masculin cu unghiuri drepte) cu noile tendinţe (trei camere foto pe spate, display cu aspect 21:9, lipsa jack-ului de 3.5 mm etc).

Interesant de observat că Sony Xperia XZ4 nu adoptă un breton în zona frontală, aspect ce reduce raportul display-corp, iar senzorul pentru citirea amprentelor este poziţionat lateral. Device-ul vine cu dimensiuni decente 166.9 x 72.4 x 8.2 mm, toate raportate la un ecran de 6.5 inci.

Mai multe informaţii nu avem, însă ne aşteptăm ca acestea să se înmulţească în condiţiile în care ne apropiem de MWC Barcelona 2019, evenimentul de lansare pentru Sony Xperia XZ4.

Sursa: mysmartprice.com

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.