Telefoane Mobile

Mi-ar fi rușine să fiu magazin online și să am listat un astfel de smartphone, chiar și “redus” cu 54%. Asta arată lipsa de respect față de client, mai ales că această așa-zisă ofertă am găsit-o ca și cap de afiș pe mail. 

Germanos.ro listează Motorola MotoLuxe la 229 lei, smartphone cu Android 2.3 Gingerbread lansat în 2012. Îmi dau seama că le au prin stoc și s-au gândit să scape de el, dar nu merită nici 10 lei.

Câteva din specificațiile lui Motorola MotoLuxe:

  • display de 4 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon S1 de tip single core la 800 MHz, 512 MB RAM, 1 GB memorie internă, slot pentru cardurile microSD;
  • Android 2.3 Gingerbread;
  • 3G cu viteze în download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • 8 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;
  • baterie de 1390 mAh.

Nu merită niciun cent pentru că rulează un sistem de operare arhaic, pur și simplu cumperi o cărămidă aproape nefuncțională. Păcat că echipa din spatele Germanos nu se gândește la ce vinde ci doar la modul în care să mai scoată banii pe spatele celor neinformați. Apropo, Germanos.ro face parte din portofoliul Telekom.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.