Smartphone

Am mai notat performanțele Xiaomi în ce privește comercializarea telefoanelor sale. Xiaomi realizează loturi de telefoane pe care le pune spre vânzare în magazinul său online. Au ales Single s Day / opusul Zilei Îndrăgostiților spre a porni o nouă campanie.

380.000 de device-uri Xiaomi au fost puse spre comercializare (3 x 110.000 pentru Xiaomi HongMi, Xiaomi MI-2s și Xiaomi MI3, 50.000 de set top box-uri).

În 3 minute au și vândut peste 220.000 de telefoane, Xiaomi MI3 a fost vedeta incontestabilă. La final de zi au rezultat peste 49 milioane dolari. S-ar putea ca prin 2014 să-i vedem și pe plan local. Ei se bazează exclusiv pe vânzările online, prin canale proprii și nu prin magazinele de retail clasice sau online.

Oare pe plan local s-ar vinde 5000 de Xiaomi Hongmi într-o singură zi? 

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.