Telefoane Mobile

Impresiile pe care mi le-a format HTC Desire 500 le găsiți aici. Pe de altă parte, Orange pe lângă programul Orange Smartphone Tester ajuns la a patra ediție (HTC Windows Phone 8X, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 925 și Samsung GALAXY Note 3) deschide un program junior, dacă-i putem spune așa numit Orange Young Smartphone Tester.

Care sunt condițiile pentru a testa HTC Desire 500 prin Orange Young Smartphone Tester?

1. Vârsta între 18 – 26 ani;

2. Trebuie să faci parte din programul Orange Young care se adresează atât celor care au abonament cât și cartelă preplătită la operatorul portocaliu;

3. Completarea unui formular de aici cu un motiv care să-i facă pe cei de la Orange să-ți dea telefonul la test și te poți număra printre cei cinci care-l vor putea păstra după perioada de review.

HTC Desire 500 este un smartphone care merge la fix în categoria 14 – 24 ani, iar programul Orange Young i se suprapune în mare măsură. Observați cât de activ este Orange în ce privește unitățile de review, disponibilitatea spre device-uri de ultimă generație și mai ales în comparație cu Vodafone sau Cosmote care nu fac nimic în acest sens.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.